Popust od 50 odsto za učlanjenje u Gradsku biblioteku

19:10:00 25.10.2015, Komentara: 1

Novi Sad - Gradska biblioteka u Novom Sadu omogućiće svim sugrađanima popust od 50 odsto na godišnju članarinu, ukoliko član biblioteke postanu od sutra 26. oktobra do 31. oktobra.

Tako će članarina za decu biti 150 dinara, a za odrasle 250.

Popust od 50 odsto za učlanjenje u Gradsku biblioteku

Ova akcija se organizuje povodom Međunarodnog dana knjige i Sajma knjiga u Beogradu.

Plakete zaslužnim pojedincima i ustanovama, i to povodom dva velika jubileja - 170 godina postojanja i rada Srpske čitaonice-Gradske biblioteke u Novom Sadu i 60 godina od osnivanja Dečjeg odeljenja, biće uručene u sredu, 28. oktobra u 11 sati, u Čitaonici Gradske biblioteke.

Na istom mestu narednih dana biće organizovane i tri promocije. Prvo će 27. oktobra, u 19 časova, biti predstavljen roman Ane Vukoman "Mala princeza". O knjizi će govoriti prof. dr Miodrag Radović i protojerej Branko Ćurčin.

Dan kasnije, takođe od 19 sati, biće održana promocija stvaralaštva savremenog ruskog pisca, književnog teoretičara, radio i televizijskog voditelja Viktora Jerofejeva.

Promocija knjige Saše Markovića "Nacionalno bez odijuma: pogled bez pretenzija" biće 29. oktobra. O knjizi će govoriti prof. dr Željko Vučković, prof. dr Darko Gavrilović i doc. dr Goran Vasin.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Milica

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Nije tačno da svi građani mogu da uplate članarinu sa popustom. Popust mogu dobiti samo oni koji nikada nisu bili članovi Gradska biblioteka (kao đaci....) a takvih je malo.
Klasično reklamiranje u stilu naših trgovinskih lanaca.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
15°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.3 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?