Popust za učlanjenje u Gradsku biblioteku

20:10:00 22.10.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Svi građani, koji se od 26. do 31. oktobra učlane u Gradsku biblioteku imaće popust od 50 odsto na godišnju članarinu. Tih dana, članarina za decu biće 150, a za odrasle 250 dinara.

Ova akcija organizovana je povodom Međunarodnog dana knjige i Sajma knjiga u Beogradu.

Popust za učlanjenje u Gradsku biblioteku

U Čitaonici Gradske biblioteke, u sredu, 28. oktobra u 11 sati, biće uručene plakete zaslužnim pojedincima i ustanovama, i to povodom dva velika jubileja - 170 godina postojanja i rada Srpske čitaonice-Gradske biblioteke u Novom Sadu i 60 godina od osnivanja Dečjeg odeljenja.

Takođe, u čitaonici Gradske biblioteke u Novom Sadu biće organizovane tri promocije i to 27. oktobra, u 19 časova, promocija romana Ane Vukoman "Mala princeza". O knjizi će govoriti prof. dr Miodrag Radović i protojerej Branko Ćurčin.

Dan kasnije, takođe od 19 sati, biće održana promocija stvaralaštva savremenog ruskog pisca, književnog teoretičara, radio i televizijskog voditelja Viktora Jerofejeva.

U isto vreme, 29. oktobra biće održana promocija knjige Saše Markovića "Nacionalno bez odijuma: pogled bez pretenzija". O knjizi će govoriti prof. dr Željko Vučković, prof. dr Darko Gavrilović i doc. dr Goran Vasin.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?