Poreska rešenja na imovinu na šalterima pošta

20:06:00 04.06.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Poreska rešenja na imovinu za 2024. godinu Novosađani mogu preuzeti u poštama.

Poreska rešenja na imovinu na šalterima pošta

Gradska poreska uprava obaveštava obveznike fizička lica da je, kao i prethodnih godina, u saradnji sa JP „Pošta Srbije“ omogućila preuzimanje kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2024. godinu u svim radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“ na teritoriji Grada Novog Sada, kao i svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.

- Kako je slanje i dostavljanje rešenja donetih u masovnom obračunu poreza na imovinu fizičkih lica za 2024. godinu okončano, Gradska poreska uprava Grada Novog Sada poziva obveznike poreza na imovinu koji ne vode poslovne knjige, a koji nisu primili Rešenje za 2024. godinu da kopiju istog preuzmu u radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“ - navodi se u saopštenju.

Pored poreskih obveznika kojima je distribucija i uručenje rešenja vršena putem JP „Pošta Srbije“ i poreskim obveznicima koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava, ukupno njih 77863 koji su rešenje dobili u elektronskom formatu, ostavljena je mogućnost da kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2024. godinu preuzmu u radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“.

Podsetimo, Gradska poreska uprava Grada Novog Sada je u julu 2022. godine uvela je potpuno novu uslugu kojom svako fizičko lice koje je poreski obveznik može, uz važeću ličnu kartu, preuzeti kopiju Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu na svim šalterima JP „Pošta Srbije“ u Novom Sadu o čemu možete čitati OVDE


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 61%
Pritisak: 1005.9 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Ned 18° - 33° Pretežno sunčano
Pon 20° - 26° Kiša

Anketa

Kupate li se na Štrandu?