Poreska rešenja na imovinu za ovu godinu na šalterima pošta

08:04:00 25.04.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Poreska rešenja na imovinu za 2023. godinu Novosađani mogu preuzeti u poštama.

Poreska rešenja na imovinu za ovu godinu na šalterima pošta


- Kako je slanje i dostavljanje rešenja donetih u masovnom obračunu poreza na imovinu fizičkih lica za 2023. godinu okončano, Gradska poreska uprava Grada Novog Sada poziva obveznike poreza na imovinu koji ne vode poslovne knjige, a koji nisu primili Rešenje za 2023. godinu da kopiju istog preuzmu u radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“ – saopštila je Gradska poreska uprava.

Pored poreskih obveznika kojima je distribucija i uručenje rešenja vršena putem JP „Pošta Srbije“ i poreskim obveznicima koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava, ukupno njih 65.905 koji su rešenje dobili u elektronskom formatu, u saopšetenju se navodi da je ostavljena mogućnost da kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2023. godinu preuzmu u radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“.

Podsetimo, Gradska poreska uprava Grada Novog Sadaje u julu prošle godine uvela je potpuno novu uslugu kojom svako fizičko lice koje je poreski obveznik može, uz važeću ličnu kartu, preuzeti kopiju Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu na svim šalterima JP „Pošta Srbije“ u Novom Sadu o čemu možete čitati OVDE

U Gradskoj poreskoj upravi Grada Novog Sada ističu da će nastaviti sa implementacijom inovativnih rešenja u svom radu, sa ciljem poboljšanja i unapređivanja kvaliteta usluga.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1005.5 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?