Posađeno 28 novih stabala i 410 ruža

08:03:00 12.03.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Radnici JKP „Gradsko zelenilo“ posadili su 28 novih stabala i 410 ruža.

Posađeno 28 novih stabala i 410 ruža

U Dunavskom parku posađena su tri kedra, jedan bagrem i jedna žalosna vrba, u Temerinskoj ulici četiri lipe, a u Ravaničkoj tri, dok su kod Higijenskog zavoda posađene dve ukrasne šljive.

U petak je povodom 8. marta, ispred glavnog ulaza u Srpsko narodno pozorište posađeno 260 ruža, a ispred Skupštine grada 150.

Posađeno 28 novih stabala i 410 ruža


Košenje je nastavljeno na više mesta u gradu: u Partizanskoj ulici, na Keju žrtava racije, Beogradskom keju, Rumenačkom putu, Bulevaru Evrope, Bulevaru vojvode Stepe, u šancu ispod drvenog mosta na Tvrđavi i u Petrovaradinu uz šetne staze pored Dunava, na Trgu vladike Nikolaja, ulici Prote Mihaljdžić.

Ispod mosta Duga nastavljeno je s orezivanjem ruža, a ulici Miloja Čiplića orezuje se šiblje. Istovremeno, radnici JKP „Gradsko zelenilo“ pleve i okopavaju šiblje u stambenom bloku Bulevar oslobođenja- Bulevar Jaše Tomića-Kisačka ulica-Bulevar kralja Petra, kao i na Bulevaru Evrope.

Sadnja drveća biće nastavljena i narednih dana, kao i radovi na čišćenju i uređenju parkova, uličnih travnjaka i kvartovskih zelenih površina.



Foto: Gradsko zelenilo


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
27°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1012.2 mb
Vetar: 7 m/s, ESE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?