Poslednji dan ArtEcoMarketa u Porti

09:06:00 14.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Ovonedeljna manifestacija "Artecomarket" koja se održava u Katoličkoj porti, nakon četvorodnevnog programa završava se danas. Na postavljenim štandovima imate priliku da vidite, ali i da kupite razne ručne radove od nakita do odeće, kozmetiku i hranu.

Poslednji dan ArtEcoMarketa u Porti

Foto: facebook.com

"Zadovoljna sam prodajom, mada moram priznati da mi Novosađanke nekako deluju pospano. Nisu agresivne, ne cenkaju se kao Beograđanke", kaže Nataša Jovičić koja je poznata po svojoj maloj krojačkoj radionici "Lutkart".

Osnovni cilj manifestacije "Artecomarket", koja se održava šesti put, jeste kreiranje platforme koja pomaže kreativnim industrijama, lokalnim proizvođačima hrane, ali i oživljava prostor i uključuje sugrađane u kreiranju zdravijeg i kvalitetnijeg društva i načina života.

"Kroz našu platformu povezujemo stvaraoce raziličitih profila i interesovanja i podstičemo njihovu dalju saradnju. Motivišemo učesnike da nastave da uče i da budu aktivniji u svojim sredinama. Ohrabrujemo razmenu znanja i iskustva", ističu organizatori "Artecomarketa".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1000.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?