Potraga za ubicom - glavni osumnjičeni suprug ubijene žene

14:05:00 24.05.2019, Komentara: 1

Novi Sad - Policija intenzivno traga za osumnjičenim za trostuko ubistvo, koje se jutros oko 8 sati dogodilo na Telepu.

Glavni osumnjičeni je suprug ubijene Mirjane Janković, koji je nju i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, ubio tupim predmetom, tačnije macolom, i to pred svojom i Mirjaninom decom.

Potraga za ubicom - glavni osumnjičeni suprug ubijene ženeKuća u kojoj se dogodio stravičan zločin.

Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće, pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

Ujak dečaka i brat ubijene žene odmah je odjurio do kuće i zatekao jeziv prizor. Pozvao je policiju koja je ubrzo stigla.

Mirjana je pre samo dve nedelje prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja. U braku su imaju dva sina, uzrasta 10 i tri godine. Mirjana i njen suprug su se nekoliko puta rastajali jer je on bio nasilan prema njoj. Kako pričaju komšije porodice Pajić, ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je jutros i ubijena.

Ministar policije, Neboša Stefanović, rekao je danas da očekuje da ubica uskoro bude uhapšen, kao i da postoje indicije o njegovom kretanju. Patrole su na svim izlazima iz Novog Sada i putu ka Zrenjaninu i kontroliše sve automobile, dok helikopteri nadleću grad i iz vazduha tragaju za trostrukim ubicom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Милош

Суштина текста - "Mirjana je pre samo dve nedelje prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja".
Дакле, више него јасно је да је у овом случају убица - СИСТЕМ и ДРЖАВА!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 46%
Pritisak: 1010.0 mb
Vetar: 4 m/s, N
Sre -1° - 15° Pretežno sunčano
Čet 2° - 18° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?