Potrebna mašina za bržu proizvodnju hranilica za bebe

09:08:00 23.08.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Stolar Mile Jurković, koji je do sada napravio više od 600 stolica za hranjenje beba i poklonio ih porodicama širom zemlje koje nemaju novca da ih kupe, i Fondacija "Ana i Vlade Divac" pokrenuli su akciju za prikupljanje novca, kojim bi se kupio materijal, ali i stolarska mašina, koja bi omogućila bržu i efikasniju proizvodnju hranilica.

Potrebna mašina za bržu proizvodnju hranilica za bebe

Specifičnost te mašine bila bi da omogući lakšu proizvodnju hranilica posebno prilagođenih za decu sa smetnjama u razvoju, koje će im svakodnevni život učiniti lakšim.

"Mnoge porodice su već molile za pomoć, jer nemaju novca za kupovinu stolica nedostupnih većini građana. Mile je odlučio da nastavi sa svojim filantropskim radom i da pomaže porodicama širom zemlje, ali i regiona", piše na sajtu Fondacije.

Potrebna mašina za bržu proizvodnju hranilica za bebe

Na sajtu, preko koga se može novčano pomoći ovom čoveku, a samim tim i brojim porodicama, istaknuto je da je za kupovinu mašine i materijala potrebno 6.000 dolara, a da je do sada donirano 510.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 997.5 mb
Vetar: 4 m/s, NNW
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?