Potrebna obnova dečjeg igrališta na Limanu 3

14:06:00 28.06.2018, Komentara: 1

Novi Sad - Igralište u bloku zgrada oivičenih Bulevarom cara Lazara i ulicama Podgoričkom, Šekspirovom i Narodnog fronta, već je izvesno vreme oštećeno i nebezbedno za decu koja tu dolaze u velikom broju.

Potrebna obnova dečjeg igrališta na Limanu 3

foto: ilustracija

Kako piše Dnevnik, na toboganu nedostaje postolje sa kojeg se mališani spuštaju, a oštećene su i ljuljaške. Osim toga, i sprave koje naizgled deluju ispravno mogu biti nebezbedne jer bi ih trebalo podmazati i proveriti njihovu stabilnost i sigurnost. Zbog hladovine i zelenila u park dolaze i stariji građani, pa bi trebalo popraviti i klupe, teren poravnati i doraditi prilazne staze.

Stanovnici ovog dela Limana su pre dva meseca slali dopis mesnoj zajednici s željom da se igralište dovede u prvobitno stanje, ali povratnu informaciju nisu dobili.

Kako su za „Dnevnik” u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) rekli, dat je nalog za popravku klupa i rekvizita na ovom igralištu, ali će početak radova zavisiti od izvođača, odnosno od JKP „Lisje”, koje je do kraja godine ugovorom zaduženo za održavanje dečjih igrališta i rekreacionih površina sa rekvizitima.



Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

buba

, *.dynamic.sbb.rs

A igraliste na Detelinari ?


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.6 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?