Potrebna pomoć za Dražana Vučića

10:02:00 02.02.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Od pre 3,5 godine Dražan Vučić (32) iz Veternika kod Novog Sada bije bitku svog života, a njegova porodica nema dovoljno novca da mu pomogne.

Potrebna pomoć za Dražana Vučića


Sve je počelo u avgustu 2015. godine kada je primetio uvećanje na vratu, za koje se ispostavilo da je metastaza melanoma na limfnom čvoru vrata. Od tog dana kreće njegova svakodnevna borba sa ovom opakom bolešću.

Nakon dve operacije i višemesečnog lečenja na klinici u Nemačkoj, njegovo zdravstveno stanje se znatno poboljšalo. Međutim, oktobra 2016. godine dijagnostikovane su mu metastaze melanoma na mozgu i ilijačnoj kosti.

Tada je njegov život dobio cenu na mesečnom nivou - 12 hiljada evra. Pored sprovedene radioterapije, za lečenje su mu neophodni lekovi za koje je za samo 21 dan neophodno izdvojiti pomenutu sumu.

Da se tumorom melanoma u metastazi Dražan bori sa osmehom i vedrinom, odavno bi pobedio. Međutim, njegova porodica zbog teške finansijske situacije nije u mogućnosti da obezbedi neophodna sredstva za nastavak lečenja, zbog čega je prinuđena da zatraži pomoć od dobrih i humanih ljudi.

Pomozimo ovom mladom ćoveku punom snage i volje za životom slanjem SMS-a fondaciji Budi human. Potrebno je da upišete 227 i pošaljete SMS na 3030! Cena poruke je 200 dinara.

Njemu možemo pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun (podaci na fotografiji), kao i platnom karticom na linku e-doniraj.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?