Potrebna pomoć za sedmočlanu porodicu iz Novog Sada koja je sve izgubila u požaru

13:01:00 27.01.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Sedmočlana porodica Anđelković iz Novog Sada izgubila je sve u požaru koji je u petak uveče izbio u Ulici Sime Matavulja, u naselju Depresija. Na svu sreću, Olgica, njen suprug i petoro dece su se spasli, ali im je izgorelo sve - svi dokumenti, garderoba za mališane, knjige za školu, ali i lekovi koji su Olgici jako bitni. Naime, ona je dijabetičar, a uz to ima i tumor na grliću materice.

Potrebna pomoć za sedmočlanu porodicu iz Novog Sada koja je sve izgubila u požaru


Anđelkovići su uspeli da se sklone na kratak period, a humani građani su se u međuvremenu već angažovali zahvaljujući, između ostalog, majci devojčice koja sa Olgičinom ćerkom ide u školu. U jednoj prostoriji sada žive Olgica i njen suprug, dečaci od godinu i dve godine, devojčice od pet, osam i 11 godina.

Već dobijaju neku pomoć, ali nemaju ni gde to da stave, pošto su u vrlo skučenom prostoru. Pošto je izgubila sva dokumenta, Olgica će u ponedeljak, pomoću prijatelja, otvoriti žiro račun u banci, na koji će svi ljudi koji su u mogućnosti moći direktno da uplate novac i da pomognu porodici da se skući.

Do tada, ako mislite da možete na bilo koji način da pomognete Anđelkovićima, možete pozvati Olgicu na broj telefona 061/29-73-817.

Inače, Olgica je u bliskoj prošlosti bila žrtva nasilja u porodici, a sa sadašnjim suprugom ima cilj da odgoji decu i pruži im život koji ona nije imala sreće da živi.


Izvor: 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?