Potrebni volonteri za pružanje emotivne podrške i prevenciju samoubistava

14:10:00 20.10.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Centru "Srce", organizaciji koja se bavi pružanjem emotivne podrške i prevencijom samoubistva, potrebni su novi volonteri. Volonter može biti svaka punoletna osoba, koja ima vremena i želje da pomogne osobama u krizi.

Potrebni volonteri za pružanje emotivne podrške i prevenciju samoubistava

Za odabrane volontere biće organizovana obuka, koja se sastoji iz dva dela. Prvi deo čini deset radionica raspoređenih dva puta nedeljno koje upoznaju polaznike sa bitnim temama i oblastima koje su neophodne za ovo volontiranje. Drugi deo čini probni rad u Centru Srce, koji se odvija pod stalnom supervizijom od strane iskusnijih volontera i traje dva meseca.

Volontiranje u Srcu zahteva tri sata nedeljno. Centar pruža mogućnost da se nauče nove veštine, obogati iskustvo, prošire vidici i direktno pomogne osobama kojima je ta pomoć neophodna.

Prijave su do 22. oktobra na brojeve telefona: 021 6 623 393 i 0800 300 303 (besplatan broj), ili popunjavanjem formulara koji se nalazi na internet stranici Centra. Formular poslati na mejl adresu vanja@centarsrce.org sa naznakom "prijava za obuku".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.4 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?