Požar u "Promenadi", nema povređenih

10:03:00 29.03.2019, Komentara: 1

Novi Sad - Požar na krovu Tržnog centra "Promenada" izbio je sinoć oko dva sata nakon ponoći i niko nije povređen.

Televizij N1 nezvanično saznaje da je obpožar zahvatio oko 10 kvadrata i da u tom trenutku u objektu nije bilo nikoga. Još nije poznat uzrok, ali se pretpostavlja da je požar potekao od instalacija.

Požar u "Promenadi", nema povređenihfoto: Youtube screenshot

Iako je otvoren tek pre nepunih pet meseci, "Promenadu" prate brojni skandali. Otvoren je bez upotrebne dozvole, a najveći problem u njegovoj izgradnji bio je nedostatak adekvatne hidroizolacije, zbog čega su od Javno-komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" tražili do sada nezabeležen slučaj - da sve vreme postojanja objekta podzemne vode izbacuju u gradsku kanalizaciju.

"Promenada" ne ispunjava uslove ni po pitanju protivpožarne zaštite. Sektor za vanredne situacije MUP-a najmanje četiri puta je dao negativno mišljenje na dostavljenu tehničku dokumentaciju za mere zaštite od požara.

Podsetimo, na otvaranje "Promenade" niko od zvaničnika nije došao, iako je reč o najvećem tržnom centru u Srbiji i, kako je gradonačelnik Miloš Vučević rekao, jednoj od najvećih investicija u Novom Sadu.

Izvor: N1


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Sofka

, *.dynamic.sbb.rs

Od kad se otvorio obaj trzni centar, samo strepim sta ce se desiti, da li ce neko ovde izgubiti glavu...lose uradjen objekat..tuga za ovaj nas lepi Novi Sad..


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 2 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?