Požari u nekoliko zgrada u Novom Sadu, među povređenima ima dece

19:08:00 11.08.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Dvoje dece je lakše, a jedna žena je teže povređena u požaru koji je danas izbio u stanu na osmom spratu stambene zgrade u Fruškogorskoj ulici broj 6.

Požari u nekoliko zgrada u Novom Sadu, među povređenima ima decefoto: Facebook / NSU - Uživo sa novosadskih ulica

U Hitnoj pomoći su potvrdili da je četvorogodišnjaku opekotinama prvog na drugi stepen zahvaćeno 15 do 20 odsto kože, a da stariji, šesnaestogodišnjak, ima opekotine po licu i tabanima. Povređena žena, stara 41 godinu, prevezena je u Urgentni centar, jer su joj opekotinama trećeg na četvrti stepen izgoreli šake, ramena i tabani.

Požari u nekoliko zgrada u Novom Sadu, među povređenima ima dece

Na Fejsbuk stranici NSU - Uživo sa novosadskih ulica javljaju i da je nepunih pola sata nakon ovog požara izbio požar u stanu na Bulevaru oslobođenja, u kom je povređena jedna osoba, a nedugo zatim došlo je do požara i na Novom Naselju u prizemlju zgrade u Ulici Seljačkih buna, u kome nije bilo povređenih. Manji požar izbio je i danas posle 12 sati na 15. spratu u Šekspirovoj ulici, u kom takođe nije bilo povređenih.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
14°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 994.4 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Uto 13° - 26° Poslepodnevni pljuskovi
Sre 8° - 9° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?