Poziv izlagačima na peti NS market "Kreativiraj se"

09:10:00 09.10.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Tim "NS marketa" poziva zanatlije, kreativce, male proizvođače autentične hrane ili pića, koji žele da promovišu i prodaju svoje proizvode, da im se pridruže na petom "NS marketu", koji će biti održan u subotu, 27. oktobra od 11 do 19 sati u Firchie Think Tank Studiu (Bulevar Despota Stefana 5).

Poziv izlagačima na peti NS market  "Kreativiraj se"

Organizatori kažu da će, u skladu sa oktobarskim sloganom „Kreativiraj se“, akcenat staviti na najkreativnijim proizvodima i uslugama.

"Šta vam nudimo? Izlagački prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju vas kao izlagača i vaših proizvoda i usluga. Nudimo vam i dobru energiju koju na NS Marketu stvaramo i delimo. I odličnu zabavu, jer sa nama su uvek i vrsni muzičari", poručuju iz "NS marketa".

Ukoliko ste zainteresovani da nastupite i novosadskoj publici predstavite svoj rad i proizvode na Petom NS

Poziv izlagačima na peti NS market  "Kreativiraj se"

Zainteresovani treba da popune prijavni formular, koji se nalazi na sajtu "NS marketa" i potom ga pošalju na novosadskimarket@nsmarket.rs. Za rane prijave, poslate do 18. oktobra, obezbeđene su niže cene zakupa izlagačkog prostora. Dodatne informacije mogu se dobiti pozoviom na 060 533 55 01 ili 060 533 55 07.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 36%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: 3 m/s, ENE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?