Poziv poreskim obveznicima da izmire svoje obaveze do kraja godine i izbegnu kamatu

20:12:00 22.12.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Nakon što je Gradska poreska uprava poslala opomene preduzetnicima pravnim i fizičkim licima za dospele neizmirene obaveze po osnovu izvornih javnih prihoda, članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović pozvala je sve poreske obveznike da svoje dospele obaveze izmire do kraja godine i time izbegnu dalji obračun i naplatu zakonom propisane kamate koja na današnji dan iznosi 15 odsto.

Poziv poreskim obveznicima da izmire svoje obaveze do kraja godine i izbegnu kamatu


Stanje na računu poreza na imovinu, fizička lica mogu dobiti na Info pultu Gradske poreske uprave u TC Promenada, šalter sali Gradske poreske uprave u Ulici Vojvođanskih brigada br. 24-26 i šalter mestu Gradske poreske uprave u prostorijama JKP „Informatika“ na Bulevaru Slobodana Jovanovića br. 15, kao i upitom na mejl adresu gpu@novisad.rs , i putem naloga na Portalu eUprava.

Članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović je podsetila sugrađane da je omogućeno preuzimanje kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2022. godinu u svim radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“ na teritoriji Grada Novog Sada kao i svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?