Poziv za kreativce na radionicu "Bici kultura"

18:06:00 29.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadska biciklistička inicijativa, u sklopu priprema za ovogodišnji "Biciklana Fest", poziva mlade, koji žele da usavrše i prikažu svoje umeće u izradi nakita, dizajniranju tekstila ili fotografiji, da se prijave na radionicu koja će se održati u drugoj polovini jula.

Prijave su otvorene do 1. jula. Zanteresovani treba na mejl office@nsbi.org.rs da pošalju osnovne podatke (ime, prezime, broj telefona, mejl adresu), sa naznakom "Bici kultura", a naknadno će biti obavešteni o tačnom datumu i mestu održavanja radionice.

Poziv za kreativce na radionicu "Bici kultura"Foto: nsbi.org.rs

Na radionici će učesnici imati prilike da dobiju korisne savete od modnog stiliste i urednika bloga Urbanlook Srđana Švelje, ali i materijal za radove koje žele da naprave. Za sve učesnike radionice, na ovogodišnjem Biciklana FEST-u, koji je planiran za avgust mesec, biće obezbeđen izložbeni štand na kome će moći da prikažu svoje radove.

Na prošlogodišnjem festivalu najveće pohvale posetilaca dobili su upravo radovi mladih krativaca - torbe za bicikle, nakit, rančevi, trakice za nogu i mnogi drugi predmeti sa motivima bicikla.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
14°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?