Praksa za studente koji žele da pokrenu sopstveni biznis

17:09:00 02.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Za studente ili sveže diplomce, koji žele da pokrenu sopstveni biznis i svoje poslovne ideje pretoče u delo, otvoren je "Global Entrepreneurs program" stručnih praksi u inostranstvu.

Kroz ovaj program studeni dobijaju mogućnost da u nekom od inostranih start up firmi isprobaju svoje veštine marketinga, IT-ja, poslovne administracije i prodaje, a nakon toga i da ih unaprede.

Praksa za studente koji žele da pokrenu sopstveni biznis

U studentskoj organizaciji AIESEC kažu da je za prijavu potrebno da student bude mlađi od 29 godina, da bude III ili IV godina studije, ili da nije prošlo više od dve godine nakon diplomiranja, kao i da poseduje B2 nivo engleskog jezika. Program traje od šest do osam nedelja, a cena prakse iznosi 120 evra u dinarskoj protivvrednosti.

- Ukoliko posedujete jaku želju da radite na sebi, u dinamičnom okruženju prosečnog start up-a i proživite jedno kratko, intenzivno, ali dosta poučno iskustvo to je dodatni znak da bi iz "Global Entrepreneurs programa" izvukli maksimum. Usput se može poboljšati komunikacija na stranom jeziku, može se naučiti neki novi, prilike idu u nedogled, ali ne treba zaboraviti da koliko se sebe uloži toliko se dobije i da to vreme treba iskoristiti na što bolji način - poručuju u AIESEC-u.

Više informacija može se naći na ovom linku.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 995.7 mb
Vetar: 6 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?