Pravoslavnu Novu godinu Novosađani dočekali uz bogat program

12:01:00 14.01.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Pravoslavnu Novu godinu Novosađani su dočekali uz bogat program na 40 lokacija, a organizovanog vatrometa, kao ni za doček 31. decembra, nije bilo.

Pravoslavnu Novu godinu Novosađani dočekali uz bogat program

Foto: V. Veličković - Doček- EPK




Za ukupno 50 sati programa, sedmu godinu zaredom, skoro sve ulaznice su bile rasprodate, a domaći, regionalni i inostrani muzičari su nastupali u koncertnim dvoranama, pozorištima, kulturnim centrima, ali i prigradskim naseljima poput Bukovca i Rumenke.

Veličanstvenu prazničnu atmosferu upriličila je jedna od najboljih harfistkinja sveta, Ketrin Finč, koja je svirala je u Gradskoj kući, dok je nnosilac brojnih prestižnih muzičkih nagrada Rišar Galijan nastupio u Gradskoj koncertnoj dvorani.


Pravoslavnu Novu godinu Novosađani dočekali uz bogat program

Foto: Ervin Kovač - Doček- EPK



U Srpskom narodnom pozorištu, Novosađani su uživali u filmskim hitovima Novosadskog big benda i izvedbama soul zvezde Marka Luisa, a fantastični Vlatko Stefanovski je svojim umećem na gitari oduševio sve u Kulturnom centaru Petefi Šandor na Telepu.

Pravoslavnu Novu godinu Novosađani dočekali uz bogat program

Foto: Doček- EPK



Beogradski alternativni sstav Kanda, Kodža i Nebojša predstavio se beogradski bend je po prv put nastupio u „anplagd“ izdanju.

Publika je uživala i u nastupima Nevernih beba, Željka Vasića, Lene Kovačević, Braće Teofilović, Žisel Žoao, Neda Nikolić tria i mnogih drugi.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1013.1 mb
Vetar: 5 m/s, ESE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?