Pre gradnje Muzičko-baletske škole potrebno izmeštanje parkinga

13:08:00 01.08.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Da bi počela gradnja Muzičko-baletske škole na Limanu III potrebno je da se izmesti i parking.

Pre gradnje Muzičko-baletske škole potrebno izmeštanje parkingafoto: Facebook / NSU - Uživo sa novosadskih ulica

Dejan Femić, mandžer "M - enterijer gradnje", koja je izvođač radova, rekao je da je investitor posekao drveće, da je mobilijar s igrališta skinut, pomerena je cvećara koja je tu stajala, a urađeno je i sve što je trebalo u vezi s vodom, kanalizacijom, elektrikom.

"To je deo radova koji su uslov da mi izađemo i počnemo naš deo posla. Tamo još uvek stoje vozila i znaci za parkiranje, koje treba da uklone nadležni, pošto mi nemamo ovlašćenja za tako nešto. Mislim da bi to trebalo da se uradi u narednih sedam do deset dana. Nije veliki problem, ali, dok znaci tu stoje, na terenu gde treba da bude gradilište dozvoljeno je parkiranje", rekao je Femić za list Dnevnik.

On dodaje da rok za izgradnju zvanično počinje onda kada investitor ispuni sve uslove, odnosno kada izmesti i preostali parking, pa napominje da je je izgradnja blizu jer je ostalo još svega nekoliko koraka.

Podsetimo, prvobitno je posečeno drveće i uklonjene su sprave i mobilijar sa dečjeg igrališta. U Zavodu za izgradnju grada tvrde da se trenutno repariraju i da će biti postavljeni na novu lokaciju u međublokovskom prostoru između Šekspirove i Ulice Narodnog fronta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1000.7 mb
Vetar: 1 m/s, S
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?