Predavanje "Freelance za početnike" u Startit centru

10:04:00 18.04.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Predavanje "Freelance za početnike", biće održano u sredu, 26. aprila od 20 sati, u novosadskom Startit centru (Miroslava Antića 2).

Predavanje "Freelance za početnike" u Startit centru

Kako naći posao, može li se zaraditi dobra plata ukoliko se radi kao frilenser, koliko je teško doći do prvog angažmana... samo su neka od pitanja na koja će prisutni čuti odgovore.

Iz Studentske unije Fakulteta tehničkih nauka, koja je organizator događaja, kažu da je predavanje prava prilika da se nauči kako započeti rad na nekoj od frilens platformi, naravno ukoliko se poseduju znanja i veštine, ali se ne zna kako ih primeniti i unovčiti.

Predavanje će držati Boris Hegediš, koji u polju web developmenta, već sedam godina radi kao frilenser, a do nedavno je bio i ambasador Upworka za Srbiju. Osim njega, na predavanju će govoriti i Filip Rastović, student Fakulteta tehničkih nauka koji je prve poslove dobio pre godinu i po dana, na četvrtoj godini studija, i od tada radi i studira u isto vreme. On će pričati o tome kako je pokušavao da zaradi novac preko interneta i koliko je padova potrebno da bi se došlo do uspeha.

Za one koji ne budu mogli da dođu na Fejsbuk stranici Startit centra Novi Sad biće uživo prenos.

Ilustracija: barnimages.com Follow / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 995.7 mb
Vetar: 6 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?