Predavanje o preduzetništvu u Tribini mladih

17:05:00 07.05.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Predavanje o preduzetništvu za mlade biće održano 10. maja od 11 sati u Tribini mladih Kulturnog centra Novog Sada.

Predavanje je namenjeno studentima i mladim preduzetnicima sa ciljem da se dodatno osnaže i motivišu da pokrenu sopstvene poslovne aktivnosti.

Predavanje o preduzetništvu u Tribini mladihfoto: americancorners.rs

Prisutni će od uspešnih preduzetnika čuti odgovore na pitanja poput: Kako je moguće osvojiti svetsko tržište sa sedištem u Srbiji i kako iskoristiti maksimum naših znanja, koliko je teško preuzeti poslovanje u porodičnoj kompaniji i kako izgleda kada dve generacije treba da usklade svoju lidersku viziju, kako se ne ograničavati na lokalne partnere već se uz pomoć svetskih inovacija probiti na šire tržište...

Biće predstavljen program EY Preduzetnik godine, koji kompanija Ernst&Young realizuje u Srbiji i čiji učesnici će zainteresovanima preneti svoja iskustva.

Na tribini će govoriti Vladimir Mastilović (vlasnik i osnivač kompanije 3Lateral), Marko Kukić (vlasnik i osnivač kompanije BgReklam) i Miloš Perović (izvršni direktor kompanije Termovent-Komerc).

Ulaz je besplatan, ali zainteresovani treba da se prijave putem OVOG linka.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1000.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?