Predavanje: Prirodni porođaj VS carski rez

13:05:00 15.05.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Predavanje na temu "Prirodni porođaj VS carski rez" biće održano u sredu, 18. maja od 19 sati u novootvorenom "Bebac Startup Centru". Predavanje će za trudnice održati dr Dragan Stajić, upravnik Klinike za ginekologiju i akušersto Kliničkog centra Vojvodine.

Predavanje: Prirodni porođaj VS carski rez

Glavna tema predavanja biće prednosti prirodnog porođaja u odnosu na carski rez, a dr Stajić rekao je da će se potruditi da trudnicama što jasnije predoči koja je razika između prirodnog porođaja i carskog reza.

"Trudiću se i da odgovorim na sva pitanja trudnica, a verujem da ih ima mnogo. Međutim, želim i ja da saznam nešto od njih, a to su razlozi zbog kojih neke trudnice veruju da je carski rez bolji izbor za njih. Interesuju me njihovi argumenti i na osnovu čega zaključuju da je operacija bolja od porođaja koji teče prirodno, te bi joj se podvrgle čak i ako nema medicinskih indikacija - rekao je dr Stajić za Bebac.

Zainteresovane trudnice na predavanje treba da se prijave popunjavanjem prijavnog formulara na Bebac portalu.

Ilustracija: Illusive Photography / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?