"Prednovogodišnji mamin bazar" u subotu na Spensu

09:12:00 01.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - "Prednovogodišnji mamin bazar" biće održan u subotu, 5. decembra, od 10 do 14 sati ispred Gradske kafane na Spensu.

Bazar organizuje Udruženja "Mame Novosađanke", i to je mesto na kom će mame moći da kupuju, prodaju, menjaju i poklanjaju svoju odeću, obuću, igračke, bebi opremu i ostale sitnice za bebe, decu i odrasle.

"Prednovogodišnji mamin bazar" u subotu na Spensu

Ovaj bazar obeležiće nekoliko humanitarnih akcija. Prvo će se prikupljati novac za petnaestogodišnjeg Predraga Đurđekanovića, dečaka bolesnog od cerebralne paralize. On 14. decembra treba da bude operisan, ali za operaciju još nije prikupljen novac. Na štandu "Pomoć za Peđu" moći će da se kupe knjige koje na drugačiji i duhovit način opisuju život osoba sa ovom bolešću, a koje je napisala upravo Peđina mama.

Druga humanitarna akcija biće prikupljanje garderobe i obuće za mlade starije, od 14 godina i odrasle, koje će biti donirane Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, a zainteresovani će moći da ih ostave na štandu koji će biti posebno obeležen.

Na ovom bazaru će moći i da se potpiše peticija za očuvanje zelene površine i dečijeg igrališta na Novom naselju, koju je pokrenula članica ovog udruženja Marija Prijić Sladič i još nekoliko roditelja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.4 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?