Preleteo Balać iz DSS u SNS

15:07:00 08.07.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Direktor Spensa, Milan Balać, potpisao je jutros ispisnicu iz Demokratske stranke Srbije, a kako 021 saznaje, najverovatnije će preći u SNS.

Prema saznanjima iz DSS-a, Balać je već dugo nezadovoljan situacijom u stranci i on tu sebe više nije video, a čak je potpisao i otvoreno pismo za smenu predsednice DSS-a Sande Rašković Ivić aprila ove godine, zajedno sa još nekim odbornicima DSS-a.

Preleteo Balać iz DSS u SNS

Borko Ilić, predsednik novosadskog odbora DSS potvrdio je da je Balać napustio DSS, i napomenuo da po njegovom mišljenju sve nesuglasice koje se dešavaju u stranci treba se rešavaju unutar stranke, kao što se rešavaju unutar svake porodice.

"Kada neko pređe iz stranke koja je protiv NATO-a i EU u stranku koja je snažno za evropske integracije, onda to nije samo neslaganje sa vrhom stranke već su u pitanju neki drugi motivi", rekao je Ilić za 021.

Sanda Rašković Ivić komentarisla je da su mnoge stranačke kolege smatrale da stranka služi kao agencija za zapošljavanje, a ne da bi se borila za svoje političke idejei.

"Mislim da je dosta naših sada već bivših kolega smatralo da DSS njima treba da pruži određene pogodnosti u smislu participacije u vlasti, direktorskih mesta, upravnih odbora...Takvi ljudi su otišli i za njima ne treba žaliti", rekla je ona. Sanda je potvrdila i da će Balać preći u SNS i to da bi osigurao radno mesto jer se približavaju izbori.

Milan Balać i SNS nisu za 021 hteli da govore o ovoj temi, a iz DSS-a poručuju da su na lokalnom nivou imali vrlo korektan odnos sa SNS-om i da očekuju da sve stanke unutar koalicije ispoštuju koalicioni sporazum koji je potpisan, a tamo piše da mesto direktora Spensa određuje DSS.




Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
12°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 3 m/s, ENE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?