Preventivni zdravstveni pregledi u nedelju u Domu zdravlja i u KCV

17:12:00 20.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Besplatni preventivni zdravstveni pregledi biće organizovani u nedelju, 22. decembra u Domu zdravlja na Limanu IV i u Kliničkom centru Vojvodine. U pitanju su pregledi u okviru akcije „Otvorena vrata“ Ministarstva zdravlja, u kojoj učestvuju zdravstvene ustanove širom Srbije.

Preventivni zdravstveni pregledi u nedelju u Domu zdravlja i u KCV


U Kliničkom centru Vojvodine, u zgradi Poliklinike, od 8 do 16 časova, svi građani će moći da obave laboratorijske analize tumor markera.

U istom terminu, u Domu zdravlja na Limanu IV (Bulevar cara Lazara 77) svi zainteresovani će moći da urade ultrazvučni pregled gornjeg abdomena i da izmere visinu krvnog pritiska sa EKG-om.

Za ove preglede nije potrebna zdravstvena knjižica.

U Domu zdravlja „Novi Sad“ navode da je značajno da najpre dođu oni građani koji nemaju zdravstveno osiguranje i to u periodu od 8 do 10 časova, da bi dobili redni broj za pregled za koji su se odlučili, kako ne bi dugo čekali, već došli u dogovoreno vreme.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 34%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 3 m/s, E
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?