Prevrnuo se automobil sa maturantima na Limanu

19:05:00 18.05.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Dvojica maturanata povređena su u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 14.30 sati dogodila u Fruškogorskoj ulici na Limanu kod broja 29.

Prevrnuo se automobil sa maturantima na Limanu

foto: NS Uživo

Kako piše 021, automobil je izleteo sa puta, preleteo preko pešačke i biciklističke staze i prevrnuo se na krov na zelenoj površini ispred zgrade. Jedan momak je zadobio kontuzione povrede glave, grudnog koša i vrata, a drugi povrede leđa. Obojica su prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodina na dodatne preglede.

Prema nezvaničnim informacijama, nezgoda se dogodila kada je vozač sivog Citroena koji se kretao Fruškogorskom ulicom izgubio kontrolu nad vozilom, izleteo sa puta i potom se prevrnuo na krov. Povređenima su odmah pomogli prolaznici, a za sada nije poznato zbog čega je vozač izgubio kontrolu.

Svedoci ove nezgode su rekli da su se maturanti, koji su bili u automobilu. vraćali iz centra gde su učestvovali na tradicionalnom kvadrilu - plesu za maturante.

Izvor: 021, NS Uživo


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
11°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 1004.9 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?