Priča o hlebu i pravilnoj ishrani

17:10:00 14.10.2017, Komentara: 0

Novi Sad - U susret Svetskom danu hrane, koji se obeležava 16. oktobra, Mesna zajednica "Boško Buha" organizuje tribinu "Priča o hlebu".

Priča o hlebu i pravilnoj ishrani

Tribina će biti održana sutra, 15. oktobra, u prostorijama mesne zajednice, Fruškogorska ulica 8, u 17 sati. Ulaz je besplatan.

O istorijatu, značaju i lepoti osnovne životne namirnice posetiocima će pričati Vojislav Prkosovački.

A u ponedeljak, 16. oktobra, tim Savetovališta za mlade i Centar za promociju zdravlja Doma zdravlja "Novi Sad" održaće od 10 do 12 časova u osnovnoj školi "Petefi Šandor" javnu manifestaciju pod sloganom "Značaj pravilne ishrane".

U tom periodu biće organizovana mini pijaca sa sezonskim voćem i povrćem, javni čas posvećen pravilnoj ishrani, kviz takmičenja na zadatu temu, biće urađena antropometrijska merenja učenika sedmih i osmih razreda, kao i zaposlenih u školi. Učenici i zaposleni će moći da se posavetuju na temu značaja pravilne ishrane, a najavljene su i zdravstveno vaspitne izložbe u holu škole.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1003.6 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?