Prijava učesnika za Festival uličnih svirača - Gradić fest

20:04:00 24.04.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Pod sloganom „Počnimo ljubav ispočetka”, Festival uličnih svirača - Gradić fest biće održan od 26. do 28. avgusta u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave, a organizatori pozivaju zainteresovane umetnike da se prijave.

Prijava učesnika za Festival uličnih svirača - Gradić fest

Foto: Festival uličnih svirača - Gradić fest


Konkurs za izvođače je otvoren do 1. juna, a mogu se prijaviti pojedinci, grupe ili trupe koji svoje izvođenje ili umetnost prepoznaju kao onu koja pripada svima, koja pripada ulici.

Detaljnije informacije za prijavljivanje možete pronaći OVDE

Rezultati konkursa će biti poznati 1. jula, a svi umetnici koji budu izabrani za učestvovanje na festivalu će biti lično obavešteni o tome. Rezultati konkursa će biti objavljeni na sajtu Festivala uličnih svirača.

Trodnevni festival okupiće umetnike, muzičare, plesače, pozorišne trupe i performere iz Srbije i regiona, koji će činiti veliku umetničku radionicu na otvorenom, gde su umetnici i publika ravnopravni učesnici.

Vizuelni identitet 21. Festivala uličnih svirača - Gradić festa inspirisan je estetikom muzičkih festivala pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka. S druge strane, biće omaž o neprolaznim umetničkim vrednostima, o talentu, kvalitetu, doslednosti i trajanju jedne muzike, koja je nadživela i zemlju u kojoj je nastala. Taj period iznedrio je pevače, kompozitore i tekstopisce svetskog renomea, velike umetnike, koji su iza sebe ostavili bezvremenske hitove i neizbrisiv trag u životima mnogih generacija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
11°
Vlažnost: 87%
Pritisak: 996.2 mb
Vetar: 5 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?