Prijava za profesionalnu vojsku 13. februara u kasarni "Jugovićevo"

10:02:00 03.02.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Prijavljivanje budućih profesionalnih vojnika biće održano u ponedeljak, 13. februara od 9 sati, u kasarni "Jugovićevo" u Avijatičarskoj ulici broj 24.

Kandidatima su dostupna dva mesta u pešadiji, pet u oklopnim jedinicama, jedno u službi telekomunikacija, četiri u službi saobraćaja i dva radna mesta u artiljerijsko raketnim jedinicama.

Prijava za profesionalnu vojsku 13. februara u kasarni "Jugovićevo"

Prijavljeni će proći opšti lekarski pregled i biće im proverene fizičke sposobnosti, a u slučaju većeg broja kandidata aktivnost će se realizovati i u narednom periodu.

Kao što je prethodno najavljeno u Ministarstvu odbrane, reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, pa potencijalni kandidati moraju biti državljani Republike Srbije, koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina.

Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina života.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.1 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?