Prijave protiv sedmoro pijanih Futožana zbog kršenja zabrane kretanja

11:03:00 26.03.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneli su prekršajne prijave protiv sedmoro Futožana, zbog sumnje da su prekršili Naredbu o ograničenju i zabrani kretanja.

Prijave protiv sedmoro pijanih Futožana zbog kršenja zabrane kretanja


Kako se navodi u saopštenju, šest mladića i jedna devojka zatečeni su noćas, na obali Dunava, između Futoga i Begeča, pod vidnim dejstvom alkohola.

- Za jednim od njih tragao je sud zbog izdržavanja kazne, pa je sproveden u Okružni zatvor u Novom Sadu. Ostali su zadržani do 12 sati i biće privedeni, u skraćenom postupku, nadležnom sudiji za prekršaje - saopšteno je.

Zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog kršenja propisa o ograničenju i zabrani kretanja, podnet je i protiv četrdesetsedmogodišnjeg Subotičanina kojeg je policija, sinoć, zatekla na Bulevaru oslobođenja. Prekršajni sud u Novom Sadu osudio ga je na novčanu kaznu od 50.000 dinara, koja je preinačena u zatvorsku, u trajanju od 50 dana.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 47%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?