Prijave za prolećni NS market

08:01:00 29.01.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Novo druženje na NS marketu u ovoj godini dolazi pod sloganom “Buđenje”, najavljujući nove, prolećne, proizvode i akcije izlagača.

Prijave za prolećni NS market


Dvanaesti susret s malim proizvođačima, kreativcima i inovatorima biće održano u Kulturnoj stanici “Eđšeg“, 7. marta od 11 do 19 časova.

NS market izlagačima nudi atraktivan prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju proizvoda i usluga na društvenim mrežama.

Izlagački prostor biće u Centralnoj dvorani KS “Eđšeg“, dok će u maloj sali biti organizovana promocija eteričnih ulja i aromaterapije izlagača “Natura oleum“. Kao i uvek, biće i zabavnih i muzičkih sadržaja.

Svi koji su zainteresovani da novosadskoj publici predstave svoj rad i proizvode na NS marketu, treba da popune prijavni formular koji se nalazi na sajtu www.nsmarket.rs, a potom ga pošalju na mejl adresu novosadskimarket@nsmarket.rs.

Rane prijave poslate do 22. februara omogućiće izlagačima pogodnosti pri zakupu izlagačkog prostora.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.0 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?