Prijave za subvencije za privatne vrtiće od 1. avgusta

18:07:00 20.07.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Roditelji ili staratelji, čija deca nisu upisana u državni, imaju pravo na subvencije Grada za upis deteta u privatni vrtić. Zahtev za finansijsku podršku za period septembar - decembar mogu da predaju od 1. avgusta do 20. novembra.

Prijave za subvencije za privatne vrtiće od 1. avgusta

Mesečni iznos subvencije utvrđuje se po detetu prema vrsti boravka, i to: 10.000 dinara za celodnevni boravak uzrasta od šest meseci do tri godine, 8.000 dinara za celodnevni boravak uzrasta od tri do sedam godina, 3.200 dinara za poludnevni boravak sa užinom i 2.800 dinara za poludnevni boravak bez užine.

Uz zahtev roditelj prilaže fotokopiju lične karte, odnosno raseljeničke legitimacije, a uz njegovu saglasnost, službenim putem se pribavlja, uverenje o državljanstvu i prebivalištu, izvod iz matične knjige rođenih za decu, potvrda Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ da dete u momentu podnošenja zahteva ne može da se upiše u tu ustanovu, potvrda privatne predškolske ustanove o upisu deteta u tu ustanovu i rešenje o verifikaciji privatne predškolske ustanove.

Obrasci zahteva mogu se preuzeti u Pisarnici Gradske uprave za opšte poslove, Trg slobode br. 1. ili na sajtu Grada www.novisad.rs

Ilustracija: Leonid Mamchenkov / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
Vlažnost: 100%
Pritisak: 997.3 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?