Prijem za najbolje učenike iz Novog Sada i okoline

16:12:00 22.12.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Svečani prijem za 248 najboljih učenika koji su promovisani na bilbordima u Novom Sadu, Beočinu, Žablju, Sremskim Karlovcima, Temerinu i Srbobranu, održan je u Pokrajinskoj vladi, gde su im uručene zahvalnice i prigodni pokloni.

Prijem za najbolje učenike iz Novog Sada i okoline

foto: Pokrajinska vlada

Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević istakao je tom prilikom da je podrška Pokrajinske vlade akciji „Učim + Znam = Vredim“ – logična, jer je ta akcija posvećena afirmaciji rada i znanja, kao najviših društvenih vrednosti i, naravno, onima koji su njihovi nosioci. On je dodao da bi bez brige i posvećenosti prosvetnih radnika, koji su u obrazovanje i uspeh ovih mladih ljudi ugradili veliki deo sebe, taj put sigurno bio mnogo teži i neizvesniji.

Istovremeno, čestitao je i roditeljima mladih talenata, uz reči da obrazovanje jeste izuzetno važno, ali da se najbolje osobine naših ličnosti, formiraju u našim porodicama, za šta su ova deca najbolji primer.

Predsednik „Udruženja za promociju društvene odgovornosti“ Aleksandar Savanović istakao je da je ova akcija pokazala, da u svakom gradu imamo decu kojom možemo da se ponosimo – decu koja svojim radom, pameću, talentom i sposobnostima, predstavljaju prave vrednosti na kojima naše društvo treba da počiva.

Projekat „Učim + Znam = Vredim“ od 2015. godine sprovodi „Udruženje za promociju društvene odgovornosti“. Cilj projekta je popularizacija mladih talenata promovisanjem njihovih uspeha u bilbord kampanji, sa namerom da se istaknu pozitivne društvene vrednosti. Kampanja se sprovodi uz podršku Pokrajinske vlade, Grada Novog Sada, kao i opština Beočin, Žabalj, Sremski Karlovci, Temerin i Srbobran.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?