Prinudno jutros u šest iseljena porodica s Telepa

11:07:00 08.07.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Verica Vajdić i njen sin Nikola prinudno su rano jutros, bez najave, iseljeni i svojih stanova u Ulici Koste Abraševića, na Telepu, saznaje 021.rs.

Prinudno jutros u šest iseljena porodica s TelepaIilustracija

Imovina o kojoj je reč odnedavno je predmet sudskog spora između Veričinog sina Nikole i njenog bivšeg muža Zorana Jovanovića. Dok Jovanović tvrdi da mu, zbog poništenja ugovora o poklonu, sklopljenim sa sinom, pripadaju potkrovlje, prvi sprat i prizemlje kuće u kojoj su svi vlasnici u susvojini, Verica Vajdić tvrdi da njen bivši muž potražuje imovinu koja mu je isplaćena i koja mu ne pripada. O tome će sud odlučivati 12. jula.

Portal 021.rs piše da su do sada izvršitelji, zajedno sa policijom, dva puta pokušali da isele porodicu, a oba puta to je prošlo neuspešno zahvaljujući intervenciji aktivista Združene akcije "Krov nad glavom". Prošlog puta je bilo pokušaja razvaljivanja vrata, ali takođe neuspešnih.

Izvor i detaljnije: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
21°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?