Pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita iz hemije, biologije i matematike

17:01:00 20.01.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Prirodno-matematički fakultet i ove godine organizuje pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita na ovom fakultetu. PMF već godinama organizuje ovaj vid nastave kako bi olakšao upis svojim budućim kolegama.

Pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita iz hemije, biologije i matematike


Pripremna nastava iz hemije će biti organizovana onlajn subotom, počevši od 3. februara 2024. godine. Više informacija i detalja oko pripremne nastave zainteresovani mogu pronaći na sajtu Departmana za hemiju (www.dh.uns.ac.rs).

Na Departmanu za biologiju i ekologiju pripreme su namenjene svim učenicima koji za prijemni ispit na fakultete u Srbiji polažu test iz biologije. Nastava obuhvata sadržaje koji su obrađeni u gimnazijskim udžbenicima biologije po novom programu. Cilj pripremne nastave je da pripremi buduće studente ne samo za polaganje prijemnog ispita, već i za savladavanje nastave iz biologije na maturskom ispitu i kasnije na studijama.

Nastava počinje 10. februara i traje do 8. juna 2024. godine i biće realizovana online preko platforme Moodle Prirodno-matematičkog fakulteta (www.dbe.uns.ac.rs). Pripremna nastava koju organizuje Departman za biologiju je besplatna.

Besplatna će biti priprema i na Departmanu za matematiku i informatiku, koja počinje 6. februara. Više informacija zainteresovani mogu dobiti na linku www.dmi.uns.ac.rs.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
25°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 1013.2 mb
Vetar: 8 m/s, SE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?