Pritvor osumnjičenom za ubistvo u dvorištu osnovne škole

10:05:00 21.05.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Sud je odredio 30 dana pritvora Marku S. (20), koji je osumnjičen za teško ubistvo Željka P. (23) u petak uveče u dvorištu Osnovne škole "Svetozar Marković".

Pritvor osumnjičenom za ubistvo u dvorištu osnovne škole

Osumnjičeni se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem, a pritvor mu je određen zbog mogućeg uticaja na svedoke i uznemiravanja javnosti, piše portal 021.rs.

Podsetimo Željko je u dvorištu škole pronađen kako leži bez svesti s ubodnim ranama u grudnom košu. Kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar gde je kasnije preminuo. Nezvanično, sve je počelo u petak popodne, kad je nastradali Željko došao kod svoje devojke M. F. (16), koja živi u Hadži Ruvimovoj ulici i optužio je da ga vara sa Markom S. Tokom svađe, devojka je skočila sa terase stana, koji se nalazi u visokom prizemlju. Prilikom pada ona je zadobila povrede noge zbog čega je prevezena u Dečiju bolnicu.

Posle toga, Željko P. je pozvao Miloša S. da se nađu u dvorištu OŠ "Svetozar Marković" na Detelinari da bi raspravili da li su Miloš i M. F. u vezi ili ne. Međutim, Miloš je sa sobom poveo Marka S. Dok su se Željko P. i Miloš S. svađali umešao se Marko S. Tada ga je Željko P. udario, a Marko je izvadio nož i ubo ga u grudi, nakog čega je sa Milošem pobegao.

Podsetimo, i Željko P. i Miloš S., ali i Marko S. (20), imaju krivične prijave zbog posedovanja droge, nanošenja telesnih povreda i učestvovanja u tuči.

Ilustracija: William Warby / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?