Pritvor pijanom vozaču osumnjičenom za nesreću na Beogradskom keju

13:08:00 10.08.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Dvadesetosmogodišnjem O. K. određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću na Beogradskom keju, u kojoj je nastradala Milica Milićević (28), a povređen mladić Z.J. (23).

Pritvor pijanom vozaču osumnjičenom za nesreću na Beogradskom keju


Odluka je doneta nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvo, a sudija za prethodni postupak je usvojio predlog tužioca da se osumnjičenom odredi pritvor iz razloga postojanja opasnosti od bekstva s obzirom na to da je napustio mesto događaja, zbog mogućeg uticaja na svedoke i zbog bojazni od ponavljanja krivičnog dela.

Krivična prijava O. K. tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanja pomoći povređenima u saobraćajnoj nesreći. On je osumnjičen da je pod uticajem alkohola vozeći džip „rendž rover“ od nazad udario u skuter na Beogradskom keju na kojem su bili Milica Milićević i dvadesettrogodišnji Novosađanin.

Nakon sudara, osumnjičeni je nastavio da vozi, udario je jedno parkirano vozilo i pobegao, a pronađen je nekoliko sati kasnije.

Milica Milićević je od zadobijenih povreda preminula u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodina, a Z. J. je zadobio teške telesne povrede u vidu preloma i drugih povreda i nalazi se na lečenju na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
18°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?