Pritvor za nasilnika: Devojci polomio rebra, isekao lice i spržio je peglom

16:03:00 14.03.2019, Komentara: 2

Novi Sad - Đorđe L. (24) uhapšen je jer je brutalno pretukao svoju devojku Ivanu F. (22), sa kojoj je živeo u stanu u centru Novog Sada.

Pritvor za nasilnika: Devojci polomio rebra, isekao lice i spržio je peglomfoto: A. K.

Devojka je i pored višestrukih teških povreda sada stabilno, a njemu je određen pritvor do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici sproveden na saslušanje u tužilaštvu. Istovremeno mu je, po hitnom postupku, izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli.

Osumnjičeni je u utorak najpre prebio, pa onda nastavio da maltretira svoju devojku. Udarajući je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio joj je rebra i probio pluća. Zatim je zagrejao peglu i opekao joj ruke, a ond i nižem ubadao u butine i isekao joj lice.

Na odeljenju grudne hirurgije Istituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, rečeno je da je devojka zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

Nasilnik je student Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu.



Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Li

, *.mbb.yettel.rs

Zašto samo njegovi inicijali? Nije maloletnik? To je psihički poremećena odrasla osoba koja je uništila nečiji život. Ta devojka će dugo imati traume.


Kiti

, *.dynamic.stcable.net

Možda je neki rođak nesme da se zna njegovo ime ili nečiji sin.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 2 m/s, NNW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?