Privremena izmena trasa linija 1, 4, 7a, 7b, 8, 11a, 11b i 13

19:08:00 03.08.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Trase linija 1, 4, 7a, 7b, 8, 11a, 11b i 13 privremeno će biti izmenjene od 4. do 7. avgusta. Trase se menjaju zbog rekonstrukcije toplovoda u Fruškogorskoj i Ulici Narodnog fronta, u skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve.

Privremena izmena trasa linija 1, 4, 7a, 7b, 8, 11a, 11b i 13

Na pomenutim linijama saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

LINIJE BROJ 1 i 8

U smeru ka Limanu umesto delom Fruškogorske ulice koristiće se obilazak Bulevarom cara Lazara, Bulevarom oslobođenja i Ulicom Narodnog fronta do Fruškogorske ulice, odakle će autobusi nastavljati postojećom trasom. U suprotnom smeru koristi se isti deo izmenjene trase.

LINIJA BROJ 4

U smeru ka Limanu autobusi neće skretati u Fruškogorsku ulicu, već će saobraćati Bulevarom cara Lazara do Balzakove ulice, a zatim kroz Balzakovu i Ulicu Narodnog fronta nastavljaće postojećom trasom. U suprotnom smeru koristi se isti deo izmenjene trase.

LINIJA BROJ 7a

Umesto delom Ulice Narodnog fronta, autobusi će saobraćati Bulevarom cara Lazara do Balzakove ulice, a zatim kroz Balzakovu i Ulicu Narodnog fronta, odakle će nastavljati redovnom trasom.

LINIJA BROJ 7b

Iz Ulice Narodnog fronta autobusi će skretati u Balzakovu ulicu, a zatim će Bulevarom cara Lazara saobraćati do Bulevara oslobođenja, odakle će nastavljati postojećom trasom.

LINIJA BROJ 11a

Iz Ulice Narodnog fronta autobusi će skretati u Balzakovu ulicu, a zatim će saobraćati Bulevarom cara Lazara i nastavljati redovnom trasom.

LINIJA BROJ 11b

Autobusu neće skretati u Fruškogorsku ulicu, već će nastavljati kretanje Bulevarom cara Lazara do Balzakove ulice, a potom će saobraćati Balzakovom ulicom, Ulicom Narodnog fronta i redovnom trasom.

LINIJA BROJ 13 (smer od Univerziteta)

Umesto dela Fruškogorske ulice, autobusi će koristiti Ulicu Narodnog fronta i Bulevar oslobođenja i dalje nastavljati postojećom trasom. Smer od Detelinare saobraća redovnom trasom.


Na izmenjenom delu trase autobusi broj 1, 4, 7a, 7b, 8, 11a, 11b i 13 koristiće postojeća stajališta drugih linija. Takođe, biće postavljena privremena stajališta u Balzakovoj ulici (u blizini Bulevara cara Lazara i u blizini Ulice Narodnog fronta).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?