Privremena izmena trase na linijama 1, 4, 6, 8, 9, 9A

17:07:00 06.07.2021, Komentara: 0


Novi Sad – Autobusin JGSP “Novi Sad”, koji saobraćaju na linijama 1, 4, 8, 9 i 9A sutra će zbog radova u Stražilovskoj ulici, od devet do 12 časova, saobraćati izmenjenom trasom kretanja. Autobusi na liniji broj 6, zbog radova na izgradnji kablovskog voda u Ulici Feješ Klare, od sutra do 4. avgusta, takođe saobraćaju izmenjenom trasom.

Privremena izmena trase na linijama 1, 4, 6, 8, 9, 9A

Linija 6


Podbara - Adice

Autobusi na raskrsnici ulica Futoški put i Subotičke saobraćaju levo u Subotičku ulicu, pa pravo u Jožefa Atile, desno i Ulicu Ćirila i Metodija do raskrsnice sa Ulicom Feješ Klare, odakle nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Adice - Podbara


Na raskrsnici ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare autobusi nastavljaju parvo u Ćirila i Metodija, pa ulicom Jožefa Atile parvo u Subotičku, potom desno na Futoški put, odakle nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u Subotičkoj ulici ispred kućnih brojeva 3, 6, 47 I 72, te privremeno stajalište u Ćirila i Metodija 51.



Linije 1, 4, 8, 9 i 9A


U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, sutra od 9 do 12 časova privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 1, 4, 8, 9 i 9A zbog radova u Stražilovskoj ulici.

U smeru prema centru, autobusi će na raskrsnici ulica Bulevar cara Lazara i Stražilovska nastaviti Bulevarom cara Lazara do Keja žrtava racija, potom idu Beogradskim kejom, Trgom neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina, odakle nastavljaju redovnom trasom kretanja.


U suprotnom smeru autobusi će saobraćati redovnom trasom.


Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća stajališta drugih linija i privremeno stajalište na Bulevaru Cara Lazara, ispred tehnološkog fakulteta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, S
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?