Problemi u vodosnabdevanju Popovice i Paragova zbog dvostruko veće potrošnje

12:07:00 25.07.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Žitelji Popovice i Paragova i dalje muku muče sa nestašicom vode.

Problemi u vodosnabdevanju Popovice i Paragova zbog dvostruko veće potrošnje

Kako navode u JKP „Vodovod i kanalizacija“, vodosnabdevanje ta dva naselja stabilizovano je jutros oko četiri časa, međutim nedugo potom zabeležena je dvostruko veća potrošnja od uobičajene.

To sistem, ističu, ne može da podnese te pumpe moraju da rade smanjenim kapacitetom, što podrazumeva smanjen pritisak i nestanak vode u pojedinim delovima.

- Iznova apelujemo na potrošače pomenutih naselja da vodu troše isključivo za piće, kuvanje i higijenu, a ne za zalivanje travnjaka, punjenje bazena i tome slično – naglašavaju u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Podsetimo, zbog povećane potrošnje vode, ova dva naselja su i tokom proteklih dana ostajala bez vode o čemu možete čitati OVDE



Suve slavine zbog radova


Inače, zbog radova na sanaciji havarije bez vode će, u Sremskoj Kamenici, do 15 časova biti žitelji Jurija Gagarina. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.

U Novom Sadu, vode nemaju ni potrošači u Branka Radičevića, od Temerinske do Karađorđeve, i ulice Stanoja Stanojevića. Završetak radova i normalizacija u vodosnabdevanju se očekuje u popodnevnim časovima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.1 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?