Produžen rok za radove na mostu preko Rokovog potoka, i dalje bez saobraćaja u delu Preradovićeve

13:11:00 11.11.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Rok za završetak radova na mostu preko Rokovog potoka u Petrovaradinu produžen je do 20. novembra. Iz Gradske uprave su saopštili da se ovim produžava i privremena zabrana odvijanja saobraćaja u delu Preradovićeve ulice, u zoni izvođenja radova na mostu.

Produžen rok za radove na mostu preko Rokovog potoka, i dalje bez saobraćaja u delu Preradovićeve

foto: Grad Novi Sad



Očekuje se da saobraćaj u Preradovićevoj ulici bude uspostavljen i ranije, ali je dat duži preliminarni rok jer su za preostale radove „Puteva Srbije“ neophodni povoljni vremenski uslovi.

- Trenutno se radi na asfaltiranju u zoni mosta. Ukoliko vremenski uslovi budu adekvatni i ne budu ometali predviđenu dinamiku, planirano je da radovi na dilatacionim spojnicama budu izvršeni tokom vikenda, dok će se početkom iduće nedelje obavljati ispitivanje mosta - navode iz Gradske uprave.

U toku trajanja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada preusmeren je na Ulicu Račkog, zatim kroz Ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje ka Sremskim Karlovcima, a saobraćaj iz pravca Sremskih Karlovaca preusmeren je na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put i Ulicu Račkog.

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da budu i dalje strpljivi i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
14°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1014.6 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?