Prolećni vikend je počeo!

10:03:00 10.03.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Danas i sutra očekuju nas predivni prolećni dani.

Nakon relativno hladnog jutra, danas će biti najviša dnevna temperatura znatno iznad prosečnih vrednosti – 18 stepeni. Sutra nešto toplije. Ujutru oko osam, a u najtoplijem delu dana biće 20 stepeni.

Prolećni vikend je počeo!


Tokom predstojeće radne nedelje smenjivaće se sunce i kiša. Meteorolozi prognoziraju da će u noći između nedelje i ponedeljka početi da pada kiša, a padavine neće prestati tokom dana. Suvo tek u utorak, a od srede ponovo kiša.

Prolećni vikend je počeo!

Temperature će i dalje biti iznad prosečnih – u ponedeljak maksimalnih 18, u utorak 16, a sredu 15 stepeni. U opadanju će biti i jutarnje. Od 10 stepeni, koliko nas očekuje u ponedeljak ujutru, do šest, koliko će biti u sredu.

U četvrtak bi trebalo da bude suvo, a zahlađenje i ponovo kiša već u petak, kada se ne prognoziraju temperature veće od 10 stepeni.

Biometeorološke prilike pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Od meteoropatskih reakcija moguće su glavobolja i nesanica.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?