Promena trasa autobuskih linija kroz Petrovaradin tokom Exita

14:07:00 04.07.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69 menjaju trase kretanja od danas, 4. jula. pa do 7. jula i to od 17 do 6 časova, a 8. jula do 11 časova, javljaju iz JGSP „Novi Sad“.

Promena trasa autobuskih linija kroz Petrovaradin tokom Exita

Zbog zatvaranja za saobraćaj Beogradske ulice u Petrovaradinu za vreme trajanja muzičke manifestacije „Egzit“, saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

Linije 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 (oba smera)

Umesto Beogradskom i delom Preradoviće ulice, autobusi će saobraćati Kamenički putem i Ulicom Dunavske divizije do Preradovićeve ulice, odakle će nastavljati redovnom trasom.

Pored postojećih stajališta, na izmenjenom delu trase u smeru iz Novog Sada koristiće se stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište Dunavska divizija/Preradovićeva ulica, te privremeno stajalište na Keju Skojevaca-nakon skretanja sa Kameničkog puta.

Linija 69 (oba smera)

Umesto Beogradske ulice, dela ulica Preradovićeve i Dunavske divizije, autobusi će saobraćati Kameničkim putem do Ulice Dunavske divizije, odakle će nastavljati redovnom trasom.

Autobusi na liniji 69 u smeru iz Novog Sada koristiće izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište na Keju Skojevaca (nakon skretanja sa Kameničkog puta).

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1004.1 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?