Promo film o Fruškoj gori doneo TONS-u prvu nagradu

12:10:00 20.10.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Turistička organizacija Novog Sada osvojila je prvu nagradu za promo film "Nacionalni park Fruška gore", na prvom međunarodnom festivalu turističkih publikacija "Kofer slova", koji je nedavno održan u Kruševcu.

Promo film o Fruškoj gori doneo TONS-u prvu nagradu

U videu su prikazane prirodne lepote Fruške gore, pešake i biciklističke staze, spomenici, manastiri, ali i ugostiteljska ponuda, kao i Sremski Karlovci i Petrovaradinska tvrđava.

"Izuzetno smo ponosni na to, s obzirom da je ovaj film jedan od najnovijih promo proizvoda (uz "Turističku kartu Fruške gore"), koji je nedavno i premijerno prikazan u Muzeju Vojvodine, na izložbi fotografija "Sve boje Fruške gore". Ovo je, još jedna u nizu, potvrda kvaliteta rada Turističke organizacije Grada Novog Sada u cilju unapređenja i promocije turističke ponude grada", navodi se u saopštenju TONS-a.

Na festivalu je učestvovalo više od 50 turističkih organizacija, koje su se takmičile u devet različitih kategorija. Pored turističkih organizacija iz Srbije, učestvovale su i organizacije iz Slovenije, Bugarske i Republike Srpske.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
12°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 3 m/s, ENE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?