Promocija programa "Mladi su zakon" i volonterskih kampova

10:06:00 26.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Promocija ovogodišnjeg konkursa za finansiranje omladinskih projekata "Mladi su zakon", kao i volonterskih kampova koje sprovode Mladi istraživači Srbije, biće održana sutra, 27. juna u podne, u prostorijama Novosadskog humanitarnog centra (Bulevar vojvode Stepe 1, Novo naselje).

Promocija programa "Mladi su zakon" i volonterskih kampova

Promocija je namenjena aktivistima i aktivistkinjama udruženja i neformalnih grupa mladih i pojedincima sa teritorije Južnobačkog okruga, koji imaju mogućnost refundacije putnih troškova u visini povratne autobuske ili vozne karte.

Svi zainteresovani imaće prilike da čuju informacije o programu, smernicama za pisanje predloga projekata i neophodnoj konkursnoj dokumentaciji za učešće na "Konkursu za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih".

Vrednost jednog omladinskog volonterskog projekta može biti između 40.000 i 100.000 dinara, a konkurs je otvoren do 10. jula.

Takođe, na promociji će biti predstavljene i mogućnosti učešća na volonterskim kampovima širom Srbije, koje sprovode Mladi istraživači Srbije.

Detaljnije informacije mogu se pronaći ovde.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?