Promotivna cena karte za voz „Soko“ i u maju

19:04:00 22.04.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog velikog interesovanja građana promotivna cena karte od 300 dinara za vožnju brzim vozom „Soko“, od Beograda do Novog Sada u jednom smeru, biće produžena i u maju.

Promotivna cena karte za voz „Soko“ i u maju

Foto: infrazs.rs


Od 19. marta, kada je otvorena brza pruga Beograd - Novi Sad, do sada je vozom „Soko“ prevezeno 230.000 putnika. Samo u jednom danu dostignut je rekord od oko 13.000 putnika.

- Formirali smo cenu karte na promotivnoj osnovi kako bi što više ljude vratili na želenicu i da bi videli šta smo napravili i kakve smo vozove nabavili. Ovo je veliki uspeh. Zato smo i odlučili da promotivnu cenu karte produžimo još mesec dana i da ona važi i u maju – kaže ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović za Tanjug.

On je pozvao je sve ljude da se provozaju najboljim Štadlerovim vozovima u ovoj kategoriji, koje je Srbija kupila, i uživaju u vožnji.

Inače, na brzoj pruzi između Beograda i Novog Sada, svakodnevno saobraća po 40 vozova, o čemu detaljnije možete da se informišete OVDE


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.8 mb
Vetar: 3 m/s, E
Uto 5° - 18° Mogući pljuskovi
Sre 9° - 15° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?