Pronađen mladić iz Kaća, koji je nestao pre šest dana

09:10:00 25.10.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Devetnaestogodišnji Milan Radin iz Kaća koji je 19. oktobra otišao od kuće, pronađen je živ i zdrav u manastiru Slanci, potvrdila je njegova porodica juče oko 13 časova.

Pronađen mladić iz Kaća, koji je nestao pre šest danaFoto: Nestali Srbije

Još uvek nisu jasni motivi zašto je mladić šest dana bio van kuće, i zbog čega je najčešće viđan u blizini nekoliko manastira u Beogradu, Pančevu i Vršcu. Nakon što je njegova fotografija objavljena u Registru nestalih lica Srbije, gotovo svi mediji preneli su informaciju da se za mladićem intenzivno traga.

Od tog momenta, građani Srbije shvatili su ovaj poziv ozbiljno i odgovorno, te se Reigustru u toku jučerašnjeg dana javilo na desetine ljudi koji su Milana viđali prethodnih šest dana.

“Javljali su se vozači autobusa, građani koji su bili u obilasku manastira, svi oni koji su prepoznali mladića sa fotografije koja je uveliko kružila Srbijom. Upravo te informacije, gde je i kada viđen, pomogle su porodici da danas pronađe Milana i da ga vrati kući”, ističu u Registru nestalih lica Srbije


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
21°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?