Pronađen Slovenac koji je u Novom Sadu vozio u suprotnom smeru

19:12:00 16.12.2023, Komentara: 1

Novi Sad – Novosadska policija, u saradnji sa Policijskom upravom za grad Beograd, a po nalogu Uprave saobraćajne policije, identifikovali su i pronašli dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz Slovenije, koji je u Novom Sadu upravljao „folksvagenom“ u suprotnom smeru na delu putu na kojem su kolovozne trake odvojene bankinama.

Pronađen Slovenac koji je u Novom Sadu vozio u suprotnom smeru


Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak nasilničke vožnje, policija je odmah reagovala i brzom i efikasnom akcijom u Beogradu pronašla vozača.

Dvadesetosmogodišnjak je u skraćenom postupku priveden sudiji Prekršajnog suda u Novom Sadu koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 300.000 dinara i zabranu upravljanja automobilom na teritoriji Srbije u trajanju od 10 meseci.

Iz MUP-a apeluju na građane da sa povećanom pažnjom upravljaju vozilima kako bi se sprečile moguće saobraćajne nezgode sa teškim posledicama koje mogu da prouzrokuju ovakve nebezbedne situacije.



Foto: MUP


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Miloš

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Deset meseci? Premalo. Doživotna za ovo. Šta da je ubio nekog?


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
22°
Vlažnost: 53%
Pritisak: 1007.4 mb
Vetar: 1 m/s, S
Ned 10° - 27° Sunčano
Pon 12° - 28° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?